Шестте турнира в Мелбърн ще се възобновят в петък. Това

...
Шестте турнира в Мелбърн ще се възобновят в петък. Това
Коментари Харесай

Очертава се доста тежка програма за Григор Димитров

Шестте шампионата в Мелбърн ще се възобновят в петък. Това разгласи шефът на Australian Open и президент на локалната тенис федерация Крейг Тайли. Мачовете, които трябваше да се играят през днешния ден, само че бяха анулирани поради ограничения заради инфектиран с ковид чиновник в хотел, ще се изиграят в петък. Утре се чака дъждовно време в Мелбърн и е допустимо да се употребяват единствено покрити кортове.

Тенисистите ще би трябвало да изиграят по два мача, когато се постанова за графика на шампионатите. Форматът на срещите може да бъде скъсен, с цел да завършат надпреварите до началото на Australian Open. ATP Cup ще приключи в неделя, а не в събота.

Григор Димитров трябваше да играе през днешния ден на осминафиналите на " Мъри Ривър Оупън " против австралиеца Алексей Попирин, само че дуелът ще бъде в петък, а при триумф първата ни ракета ще би трябвало да изиграе още една среща.

Крейг Тайли сподели още, че Australian Open ще стартира по проект на 8 февруари. Но жребият за главните схеми на шампионата от Големия шлем, който трябваше да се състои през днешния ден, беше изместен за на следващия ден, 5 февруари.

На него първите си противници ще научат Димитров и Цветана Пиронкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР