Шестото издание на прочутия фестивал на напитките с класа –

...
Шестото издание на прочутия фестивал на напитките с класа –
Коментари Харесай

Уиски фестивала се завръща в хотел Маринела

Шестото издание на фамозния фестивал на напитките с класа – Whisky, Rum&Wine се завръща след двугодишна пауза с още по-голямо портфолио, огромен брой участници измежду трите главно застъпени алкохолни категории (уиски, ром и вино) и с извънредни министър председатели. За поредна година, хазаин на събитието е столичният хотел Маринела, където на 29-и 30-и април ще се съберат феновете и ценители на премиум питиета, които трансформират живота в кино, а на киното дават живот.

С обичаи, декларирани в предходните издания на фестивала, който залага на комбинацията потвърдено качество, върховен пилотаж в селекцията на изложителите и показване на лимитирани серии за ценители, от компанията – основател и мотор на събитието – „ Оптимист 1 “ са в действителност оптимисти за нуждата от завръщане към дейния обществен темп на живота.

„ След повече от двугодишно слагане на пауза на една от най-важните и определящи индивида характерности – общуването с другите, сме подготвени да поемем глътка пресен въздух. Свободата и изборът на клиента е доста значима за нас. Завръщането към добре познатия темп на обществения ни живот е нещо, към чакаме с неспокойствие и интерес. Защото това, че нямаше сходни събития, в дейното време на пандемия, не значи, че фирмите са стояли също на пауза. Напротив, същинският експерт не стои на едно място, той се развива и търси нови и нови територии, усети, провокации.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР