Шесто издание на форума, организиран от ВУТПДържавници, министри, лидери и

...
Шесто издание на форума, организиран от ВУТПДържавници, министри, лидери и
Коментари Харесай

Лятна академия събира в Банско министри и експерти по сигурност

Шесто издание на форума, проведен от ВУТП
Държавници, министри, водачи и специалисти по сигурността ще събере в Банско шестата Международна лятна академия по водачество, проведена от Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи (ВУТП). Тазгодишното й издание е под надпис „ Балканите като водач в подтекста на Европейската сигурност “ и ще се организира от 30 май до 2 юни.

Академията ще предложи на студенти и академични преподаватели опцията да се срещнат с погледа от вътрешната страна на евродепутати, управленци, специалисти по сигурността и учени по тематики като провокациите пред сигурността на Балканския Полуостров, евроинтеграцията на Западните Балкани, рисковете и опциите, които носи изкуственият разсъдък, академичното съдействие като средство за превъзмогване на трудностите в интернационалните връзки и други

На откриването на форума ще взе участие министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев. Вицепрезидентът Илияна Йотова също е измежду гостите, както и евродепутатите Илхан Кючюк и Петър Витанов. Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов ще приказва по тематиката „ Кризата като опция: вероятности пред държавното развиване на България в светлината на последните геополитически разтърсвания “.

Особен интерес за района на Югозападна България ще съставлява последният панел от утрешното издание на конференцията, който ще събере на едно място всички регионални шефове – Людмил Веселинов – регионален шеф на Перник, Инж. Александър Пандурски – регионален шеф на Кюстендил, Слави Христов – заместител - регионален шеф на Благоевград, Радослав Стойчев – регионален шеф на Софийска област, оповестиха от ВУТП.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР