Шестият семинар Практиката през опита на практикуващите“ ще се проведе

...
Шестият семинар Практиката през опита на практикуващите“ ще се проведе
Коментари Харесай

Семинар на акушерки ще се проведе от 7 до 9 октомври във Велико Търново

Шестият семинар „ Практиката през опита на практикуващите “ ще се организира от 7 до 9 октомври във Велико Търново, заяви borbalg.com.

Форумът се провежда от Алианса на българските акушерки и ще събере участници от цялата страна. Акцент в събитието ще е холистичният метод в грижата за майката и бебето. Очаква се в семинара да се включат 120 експерти.

Ще бъдат показани практики, ще се разясняват тематики от региона на ароматерапията и фитотерапията, както и мястото на хомеопатията в акушерството и гинекологията.

Важна тематика в програмата е възобновяване на тазовото дъно на дамата след раждането и опциите да се овладеят положения, които се обострят доста по-късно, в зрелост. Ще бъдат изнесени лекции от региона на половото здраве, дерматологичната грижа за новороденото, психическото богатство на дамите след раждане, кърмене и така нататък

В семинара ще вземе присъединяване и Галина Венецкова – основен контрольор в Изпълнителна организация „ Медицински контрол “. Тя ще показа тематиката „ Акушерката в системата на опазването на здравето, нормативни провокации “.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР