Шестимата районни кметове в Пловдив обявиха война на безразборното паркиране

...
Шестимата районни кметове в Пловдив обявиха война на безразборното паркиране
Коментари Харесай

Районните кметове в Пловдив на война с безразборното паркиране под тепетата

 Валери Симеонов  Валери Симеонов  Валери Симеонов  военни  антипаркинг колчета  picture-004  антипаркинг колчета  picture-014
Шестимата районни кметове в Пловдив оповестиха война на безразборното паркиране по тротоарите и зелените площи в града под тепетата и за задачата в регион „ Западен ” през днешния ден започва слагането на нови антипаркинг колчета. 30 жълто-черни сходни уреди бяха инсталирани през днешния ден на улица „ Копривките ” 2.

„ За този адрес получихме куп сигналиа, че коли постоянно употребяват тротоара като паркинг. Затова слагането на тези антипаркинг колчета се прави по експлицитното предпочитание на жителите на региона. След този адрес ще продължим да ограничаваме безразборното паркиране и в други квартали и елементи на „ Западен ”, безапелационен бе районният кмет Димитър Колев.

Той напомни, че още при започване на сегашния мандат е поел ангажимент да спре тази порочна процедура, с цел да се запазят оптимално тротоарите и зелените площи в региона, който минава за най-зеления от шестте в Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР