Шестимата футболисти, които в последния момент бяха извадени от състава

...
Шестимата футболисти, които в последния момент бяха извадени от състава
Коментари Харесай

Черно море изгони отлъчения секстет за мача с Лудогорец

Шестимата футболисти, които в последния миг бяха извадени от състава на Черно море преди мача с Лудогорец, са били освободени от управлението. Това разкри наставникът на варненци Илиан Илиев незабавно след мача в Разград.

Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов бяха извадени от състава, като съгласно информациите са се провалили на детектора на лъжата. Илиев единствено разгласи, че те повече няма да са част от тима за новия сезон и разгласи всички други въпроси за тях да бъдат отправени към управлението.

"Причината да ги няма тези футболисти е, че преди два дни управлението заяви, че няма да продължаваме с тях за наше страдание. Всякакви въпроси към шефовете по този въпрос. Казах ви, всевъзможни въпроси по аргументи какво се случи с тези футболисти - към управлението. Тези играчи няма да са част от отбора, по този начин ми беше обявено. "

"Искам да благодаря на всички за положителната година. А на тях желая да благодаря, шокирани сме всички, уповавам се да се развиват добре нещата отсега нататък. Не им слагайте етикети като "петно " и така нататък За аргументите питайте управлението, не говорете за петна. Само управлението може да обясни тези неща ", съобщи Илиев пред DIEMA SPORT и проучва мача с Лудогорец, изгубен с 1:4.

"Неприятно е да загубиш. Дадохме добър отговор на Лудогорец, изравнихме, само че просто доста леко влязоха трите гола. Можехме и 2:2 да създадем, само че направихме неприятно заставане за 1:3. Можехме да държим Лудогорец до края напрегнат, каквато ни беше и концепцията, само че не успяхме. Към играчите не мога да имам искания. "

"Малко централизация ни липсваше, търсехме да затрудним Лудоготец. Съжалявам като цяло ", проучва Илиев случилото се на мача в Разград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР