Шестима задържани след сблъсъци в Ботевград. В събота вечерта полицаи,

...
Шестима задържани след сблъсъци в Ботевград. В събота вечерта полицаи,
Коментари Харесай

Камера е записала среднощния екшън с роми и полицаи в Ботевград

Шестима арестувани след конфликти в Ботевград. В събота вечерта служители на реда, отзовали се на сигнал за мощна музика, бяха нападнати с колове, камъни, и даже бяха замерени с скамейка. Полицията популяризира фрагменти от охранителна камера от конфликтите, предава Нова телевизия.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха детайлности за среднощния екшън в ромския квартал на Ботевград


На арестуваните - петима мъже и една жена, са подвигнати обвинявания за безчинство. Двама от тях са привлечени като обвинени за разваляне на колите на служителите на реда, а други двама са с обвинявания за възпрепятстване на органите на властта. Един от арестуваните има 18 присъди, а различен е със 16 присъди. Само един от шестимата не е сриминално проявен.

Съпругата на вицепремиера Дончев отново взриви мрежата: Предлагам, всяка циганка от Ботевград да се отхвърли от мъжа си, а БХК да...

„ Те ни пребиха, те ни пребиха. Не сме нападнали никой. Те ни пребиха”, споделя жена, станала очевидец на нападението.
„ При настояването на сътрудниците, музиката да бъде прекъсната, жителите, които са на място, отхвърлят да прекратят нарушаването на нощната тишина. Започват да се замерят патрулките и чиновниците с камъни, с дървета, с лопати. Има и хвърлена пейка”, изяснява Николай Симеонов, шеф на районното полицейско ръководство в Ботевград.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР