Шестима са кандидати за президент на Българския футболен съюз на

...
Шестима са кандидати за президент на Българския футболен съюз на
Коментари Харесай

Шестима в битка за БФС

Шестима са претенденти за президент на Българския футболен съюз на идния ексклузивен конгрес на 12 октомври. Крайният период за подаване на документите изтече в края на работния ден в понеделник. Документи за присъединяване в конгреса са подали досегашният началник Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, спонсорът на Марица Пловдив Христо Христов, мениджърът Георги Захариев и Ивайло Дражев, някогашен притежател на Черноморец-Бургас.
Изненадващ и относително незнаен претендент е футболният управител Захариев. Той е футболен сътрудник и създател на организация " Кампиония ". Владее няколко езика, измежду които и китайски. Затова футболните му контакти надвишават рамките на България и Европа и се простират до отдалечен Китай. Той се е посветил на гениите у нас, като цели да им даде опция да доближат и разкрият цялостния си капацитет.
Специална комисия от БФС ще прегледа документите на всички претенденти, с цел да разгласи решението си в петък. Ще бъде оповестен финален лист с претендентите.
Общото заседание би трябвало да се състои на 12 октомври от 10 часа в зала 1 на НДК, като то бе свикано по правосъден ред от Димитър Бербатов.

Борислав Михайлов

Димитър Бербатов

Христо Порточанов

Христо Христов

Георги Захариев

Ивайло Дражев

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР