Шестима от осемте души, които бяха задържани при полицейска акция

...
Шестима от осемте души, които бяха задържани при полицейска акция
Коментари Харесай

Шестима от арестуваните в Русе остават в ареста

Шестима от осемте души, които бяха арестувани при полицейска акция през почивните дни в Русе, остават в ареста, заяви " Нова телевизия ". Сред арестуваните при акцията бяха Илия Стоилов, брат на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов и наследник на шеф на КАТ в Русе.

Срещу парична гаранция е освободена брачната половинка на Илия Стоилов. Друг от арестуваните е с наложена мярка " домакински арест " поради заплаха от утежняване на здравословното му положение.

В събота от ранните часове на деня чиновници на ГДБОП претърсваха заложни къщи и обекти, благосъстоятелност на Илия Стоилов.

Стоилов е упрекнат като началник на проведена незаконна група, която се е занимавала с рекет от началото на 2015 година Срещу него е повдигнато и обвиняване за подбуждане към похищение. Други шестима от арестуваните са подведени под наказателна отговорност за присъединяване в незаконната група. Съпругата на Илия Стоилов и още четирима от арестуваните са обвиняване и за похищение, осъществено на 30 март 2015 година, и следващо изнудване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР