Шестима мигранти са намерени починали от измръзване през последните дни

...
Шестима мигранти са намерени починали от измръзване през последните дни
Коментари Харесай

Шестима мигранти са починали от измръзване на границата между Гърция и Турция

Шестима мигранти са открити умряли от измръзване през последните дни в региона на региона Еврос, на границата сред Гърция и Турция, разгласи през днешния ден Павлос Павлидис, правосъден доктор от болничното заведение в Александруполис, отговарящ за аутопсиите, съобщи Агенция Франс Прес.

Шестимата мигранти - две дами от Африка и четирима мъже, които се преценя, че са на възраст сред 18 и 30 години, са умряли от хипотермия сред четвъртък и неделя, посочи правосъдният доктор пред публицисти, съобщи Българска телеграфна агенция.

У мигрантите не са открити никакви документи за идентичност, което затруднява процедурата по определяне на самоличността им.

Областта Еврос на границата сред Гърция и Турция е желан от каналджиите маршрут след подписването на съглашението ЕС-Турция от 2016 година и усилването на морските патрули в Егейско море.

Въпреки 12-километрова стена по гръцко-турската граница трафикантите са намерили пунктове за прекосяване за мигрантите, ситуирани на юг от огражденията с бодлива тел.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклам
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР