Шестима ирански държавни служители са изправени пред санкции, след като

...
Шестима ирански държавни служители са изправени пред санкции, след като
Коментари Харесай

Ирански длъжностни лица, свързани със „злонамерени“ кибератаки, насочени към критична инфраструктура на САЩ

Шестима ирански държавни чиновници са изправени пред наказания, откакто са били свързани със „ злонамерени “ хакерски атаки, ориентирани към сериозни инфраструктурни организации в Обединеното кралство и в чужбина.

Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания на чиновници, които са част от киберелектронното командване на Иранския корпус на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC-CEC). Те са упрекнати в хакване и издание на изображения на екрани на програмируеми логичен контролери, създадени от Unitronics, израелска компания.

Заместник-секретарят на Министерството на финансите за тероризма и финансовото разузнаване Брайън Е. Нелсън сподели: „ Умишленото насочването на сериозна инфраструктура от ирански кибер артисти е неморален и рисков акт. Съединените щати няма да толерират сходни дейности и ще употребяват цялостния набор от наши принадлежности и органи, с цел да подведат под отговорност причинителите. "

ПРОЧЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР