Шестима футболисти на ФК Далас от Мейджър-лигата са с положителни

...
Шестима футболисти на ФК Далас от Мейджър-лигата са с положителни
Коментари Харесай

Шестима заразени с COVID-19 във ФК Далас

Шестима футболисти на ФК Далас от Мейджър-лигата са с позитивни проби за COVID-19, оповестиха от МЛС, седмица преди старта на шампионата във Флорида, плануван за възобновяване на сезона и носещ името " MLS is back ".

pic.twitter.com/yTdNjMKtgX
— FC Dallas (@FCDallas) July 1, 2020 Двама от играчите с позитивна проба са били открити незабавно след идването на тима във Флорида за шампионата, което значи, че те са пристигнали заболели. Другите четирима са били открити при инспекциите в идващите два или три дни, което значи, че са били инфектирани по време на пътуването със съотборниците си.

" Всички останали членове на ФК Далас са дали отрицателни проби, без значение дали са пристигнали в хотела дружно с огромна група или самостоятелно. Заразените са открити от лекарите, оторизирани от МЛС, и сега са изолирани. Останалите играчи, треньори и чиновници на ФК Далас са под непрекъснато наблюдаване, се споделя в мнението на клуба.

Турнирът, който ще бъде в 54 мача и ще се организира на ESPN Уайд Уърлд Спортс Комплекс, стартира на 8-и юли, до момента в който по стратегия Далас би трябвало да стартира присъединяване си на идващия ден в мач с Ванкувър.
За момента от Лигата не са излезли с ясно мнение дали такава огромна численост инфектирани играчи от един и същи тим ще повлияе на стратегия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР