Шестима фенове на Аякс и трима полицаи са в болница

...
Шестима фенове на Аякс и трима полицаи са в болница
Коментари Харесай

Шестима фенове на Аякс и трима полицаи са в болница след насилието в Атина

Шестима почитатели на Аякс и трима служители на реда са в болница след насилието в Атина
Шестима почитатели на Аякс и трима служители на реда са били приети в болница след борбите с последователи на АЕК в Атина в мач от Шампионската лига, оповестиха гръцките управляващи. Според изказването, чиновниците на реда са потърпевши след хвърлени бутилки и други предмети. Повечето от ранените са били с леки контузии, само че един от тях е останал в болничното заведение под непрекъснато наблюдаване.

По-рано полицията рапортува за 11 ранени униформени лица. До намесата им се стигна в самото начало на дуела сред АЕК и Аякс, когато почитатели на гръцкия отбор хвърлиха сигнални ракети и коктейл,,Молотов “ от трибуните на,,Олимпийски стадион “ в средиземноморската столица. В резултат на това трима последователи на холандците са потърпевши и са били откарани в лечебно заведение.

Полицията добави, че е имало и безредици в центъра на Атина в навечерието на мача, когато почитатели на различен атински клуб – Панатинайкос, които имат положителни взаимоотношения с Аякс след финала посред им в Шампионската лига през 1971 година, са се включили към последователите на холандците в багра против тези на АЕК.

Аякс завоюва гостуването си с 2:0 след двете попадения на Душан Тадич. По този метод отборът си обезпечи присъединяване в осминафиналната фаза на най-престижния европейски клубен шампионат. Остана да се дефинира и първият отбор в групата, като при триумф в последния кръг против Байерн Мюнхен вкъщи, холандците ще завършат на върха в крайното класиране на група E. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР