Шестима души, сред тях две малки деца, са в болница

...
Шестима души, сред тях две малки деца, са в болница
Коментари Харесай

Две деца и трима възрастни са в болница след катастрофи на АМ „Тракия“ днес

Шестима души, измежду тях две дребни деца , са в болница след тежки произшествия на автомагистрала „ Тракия “ през днешния ден. В посока морето се образуваха километрични тапи към Ямбол, а придвижването се контролираше от полицията.

Няма потърпевши хора

Само пред bTV водач описа по какъв начин бусът, блъснал коли и изпратил петима в болница, е карал рисково километри преди този момент.

Рано сутринта Сергей Кайцанов потегля от София към морето. Около Пазарджик на пътя излиза лекотоварен автомобил, който изпреварва рисково и с висока скорост. Шокиран, Сергей съумява да види номера.

„ Въпросният, с видинска регистрация наследник пикап, ни избута към 3-4 коли. То беше подсвиркване, бляскане с фаровете, лепене ризница в ризница. Общо взето караше бързо, безразсъдно, искаше всички да се изтеглят от лявата лента. Той най-вероятно от Видин си е карал по този начин “, споделя Кайцанов.

Протестиращите ще внесат оферти за законодателни промени

Няколко часа по-късно той попада в запушалка до Ямбол поради тежък случай , който е породен от същия водач. Казва, че от Пазарджик до такава степен на автомагистралата има един полицейски патрул, който очевидно е пропуснал нарушителя
При удара е потърпевшо семейство от Омуртаг. Майка, татко и две деца – на 4 и 6 години, тръгнали на женитба на техни близки.

Часове наред след случая авариралите коли не бяха изтеглени, а тапата беше километрична.

Последователно са се блъснали бус и два леки автомобила

При различен случай на същото място пострада 46-годишен водач, който е заплаха за живота.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР