Шестима души са загинали, а 60 други - ранени при

...
Шестима души са загинали, а 60 други - ранени при
Коментари Харесай

Шестима загинали и 60 ранени при касапницата на коледния парад в Уисконсин

Шестима души са починали, а 60 други - ранени при касапницата на коледния церемониал в американския щат Уисконсин. Сред починалите и ранените има и деца. Това демонстрират последните данни, представени от ITV.

Припомняме, че мъжът, упрекнат, че съзнателно е забил джипа си в коледен церемониал покрай Милуоки, домашно принуждение и е бил обвинен в още една насилствена кавга по-рано същия ден.

39-годишният Даръл Брукс , беше задържан покрай мястото на автомобилната офанзива в неделя в град Уокеша, като му бяха повдигнати пет обвинявания за ликвидиране от първа степен. Мотивът за офанзивата към момента не е обяснен, само че е ясно, че обвиненият е работил съзнателно .

Той ще получи още обвинявания.

Заплашва го доживотна присъда.
 Петима починали и десетки ранени, откакто джип се вряза в коледен церемониал в Уисконсин Обновена
Петима починали и десетки ранени, откакто джип се вряза в коледен церемониал в Уисконсин

Полицията проверява случая

Брукс има престъпно минало и за последно е бил освободен от ареста, откакто на 11 ноември е платил парична гаранция от 1000 $ , сума, която окръжната прокуратура на окръг Милуоки съобщи, че е " несвоевременно ниск а в светлината на естеството на последните обвинявания " против него.

Брукс е бил упрекнат на 5 ноември във възпрепятстване на служител на реда, побой, неразумно застрашаване, безчинство и закононарушение за отсъствие в съда по дело за домашно принуждение , демонстрират правосъдни и прокурорски досиета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР