Шестима души са задържани за трагичния инцидент снощи, при който

...
Шестима души са задържани за трагичния инцидент снощи, при който
Коментари Харесай

Установиха самоличноста на 18-годишното прегазено момиче в Гоцеделчевско

Шестима души са арестувани за трагичния случай нощес, при който почина жена на пътя сред селата Дъбница и Хвостяне край Гоце Делчев. Самоличността ѝ е открита. Тя е на 18 години от село Гърмен. Двамата от колата, в която е пътувала дамата и четиримата в лекия автомобил, който я е прегазил, остават за 24 часа в ареста.

Това сподели на ексклузивен брифинг представителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев:
" В момента е осъществена аутопсия, като се чакат нейните резултати, което в допълнение ще даде някаква изясненост във връзка с механизма, при който е породена гибелта. Тя е пътувала в едната кола и по някаква причина е слязла от нея. Сега се откриват аргументите, поради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно, в какво състояние е било тялото ѝ, когато е била прегазена ".

Отговори на тези въпроси ще бъдат получени след съответните дейности по следствието, разпитите на очевидците, огледите на колите и на самото местопрестъпление. Към сегашния миг е известно, че лицето, което е управлявало автомобила, прегазил дамата, е използвал опиати.

Инцидентът е станал нощес към 20 часа, а сигналът е подаден малко по-късно. Дали мярката за задържане на шестимата ще бъде удължена ще реши наблюдаващият прокурор, сподели още представителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР