Шестима души са задържани до момента на протеста в София.

...
Шестима души са задържани до момента на протеста в София.
Коментари Харесай

Шестима задържани до момента на протеста

Шестима души са арестувани досега на митинга в София. Това разгласи на брифинг зам.-началникът на отдел " Охранителна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи Тони Тодоров, представен от Българска национална телевизия.

По негови данни двама от задържаните са били оповестени за търсене. Полицията ще ревизира дали арестуваните са взели участие по някакъв метод в митинга на 2 септември.

Припомняме, тази заран в периметъра на зоните за сигурност в Триъгълника на властта за премахване на рискови предмети и движимости. Бяха открити железни тръби, чували с камъни, стъклени бутилки, дървени пръти, два ножа, бойна прашка, както и 5-литрова туба с неустановена течност с остра миризма.
 Полицията откри камъни и ножове в храстите към Триъгълника на властта Обновена
Полицията откри камъни и ножове в храстите към Триъгълника на властта

Плътен полицейски кордон е обкръжил постройката на Народното събрание

Тодоров съобщи, че част от откритите неща са много обезпокоителни. Той разясни, че с това не желае да каже, че насочва обвинявания към някого, защото доста от предметите били останали от предната вечер. Към момента всичко е отстранено.

Тодоров обаче акцентира, че във очевидно скривалище е била открита 10-литрова туба с течност , както и 10 шишета с безцветна течност, които будят терзание.

По негови думи не е ясно кой е оставил тези движимости в региона. За да бъде открито, се преглеждат камери от нощес и от предходните дни.
 Велико национално въстание II
Велико национално въстание II

При засилени ограничения за защита - с недопускане внасяне на рискови предмети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР