Шестима души продължават да са в неизвестност след като две

...
Шестима души продължават да са в неизвестност след като две
Коментари Харесай

Трагедията в Марсилия: Най-малко 8 души са загинали при взрива

Шестима души не престават да са в неопределеност откакто две здания се срутиха в Марсилия рано в неделя. Срутването е провокирано от детонация, последвана от пожар, който усложнява избавителните действия и следствието. Причината за нещастието към момента не е известна.

Късно в неделя вечерта са открити телата на двама починали, оповестиха управляващите в южния френски град, съгласно които вероятността да бъдат открити оживели е доста дребна. Пожарникарите не могат да употребяват вода или пяна за гасенето на пожара, тъй като това може да заплаши възможни оживели под руините.

Две прилежащи здания са отчасти разрушени, а една е застрашена от сриване, което основава спомагателни усложнения. Жителите са били евакуирани, а шестима от тях са настанени в болница.

" Не знам по какъв начин се е случило това. Напълно безумно е, в никакъв случай не съм виждал това преди. Тресеше се, не знаех от кое място идва, нещо в действителност съществено се случваше, усещах го ", съобщи Тома. 

" Познавам доста от съседите и не знам какво да чакам. Може да са затрупани под руините и това е извънредно, в действителност е извънредно. ", акцентира Жан, цитира Нова тв. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР