Шести ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който за

...
Шести ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който за
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Криминалисти дирят Емил Боев, от него няма и следа

Шести ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който за последно бе забелязан от околните си на фестивала „ Сурва ” в Перник. В акцията са се присъединили фрагменти на Криминална и Охранителна полиция, научи Lupa.bg.



Подробностите по издирването към този момент се пазят в загадка, с цел да може акцията да има сполучлив край. По случая се работи по 16 часа в дононощието, тъй че се чака скоро да бъде открит Емил. В момента хеликоптери не прелитат над Перник и покрайнините, само че дронове, термокамери и всяка друга техника се употребява в акцията.

Преди дни се появи информация в обществените мрежи, че Емил Боев е засечен на охранителна камера. Бащата съобщи пред Би Ти Ви, че е сигурен, че на фрагментите е синът му. Наши източници от полицията обаче са безапелационни, че не става въпрос за изчезналия мъж.

„ Бащата е смутен, обикновено е да счита, че е видял сина си. Същото беше и с 12-годишния Сашко. Той не беше забелязан, а в полицията непрестанно постъпваха сигнали за неговото местоположение ”, разясниха пред Lupa.bg проверяващи.

Акцията през днешния ден продължава в самия Перник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР