Шести ден без следа от изчезналия Димитър от Стамболийски. Близките

...
Шести ден без следа от изчезналия Димитър от Стамболийски. Близките
Коментари Харесай

Близки на изчезнали Димитър от Стамболийски: Мислим, че може да е станало най-лошото

Шести ден без диря от изчезналия Димитър от Стамболийски. Близките му мислят, че 24-годишният мъж може да е станал жертва на ликвидиране. 
Прочетете още
 „ Бяхме седнали на двора с него, приказвахме си, той си чатеше на телефона. Прибра се мъжът ми и седнахме да вечеряме, а той остана на открито. После съседът ни сподели, че в 22:35ч. го е видял да затваря вратата на двора и да приказва по телефона. Казал е „ Ей в този момент пристигам “. Това са последните думи от него “, споделя майката Атанаска Бакалова на изчезналото момче от Стамболийски в ефира на Нова.

Тя описа, че синът ѝ минал по глуха улица. Камерите в селото уловили момента, в който младият мъж се качва в черна кола, чиято регистрация не се вижда. След 4 -5 минутки колата потеглила нанякъде. Полицията към момента не открила в каква посока е тръгнала.

От този миг нататък телефонът на Димитър е изключен и неговите близки нямат връзка с него.

 „ Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие. Бях учудена, той не е алармирал за проблеми ”, споделя обезпокоената майка. Впоследствие се оказало, че въпросното момче в понеделник е отпътувало за Германия.

Близки на Димитър споделят, че са недоволни от работата на полицията, която съгласно тях не се включва ефективно в издирването.

„ Немарливо и незаинтересовано отношение. Вчера беше петия ден, откогато Митко го няма, и през вчерашния ден беше първия ден, в който те изискваха записи от камерите. На множеството към този момент те са се изтрили автоматизирано “, споделя другар на изчезналото момче.

От Министерство на вътрешните работи показват, че не престават да прави разпити и предгежда записи от камери. 

Ако някой има информация къде може да е младият мъжа, може да се свърже с тях на тел.:  0876633402 или да се обърне към полицията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР