Шестгодишно момченце е било хвърлено от 10-ия етаж на галерията

...
Шестгодишно момченце е било хвърлено от 10-ия етаж на галерията
Коментари Харесай

Хвърлиха 6-годишно дете от 10-ия етаж на галерия в Лондон

Шестгодишно момченце е било хвърлено от 10-ия етаж на галерията за съвременно изкуство Тейт в Лондон. Детето е в сериозно, само че устойчиво положение, оповестява Би Би Си.

Намерено е на петия етаж, откакто паднало от платформа за наблюдаване в неделя следобяд. Очевидец споделя, че чул мощен тропот и видял жена, която пищяла: " Къде е синът ми, къде е синът ми? ". Смята се, че детето е било блъснато. 17-годишен юноша е задържан по съмнение в опит за ликвидиране. Полицията няма данни, че той е познавал детето, осведоми offnews.bg.

На мястото по същото време имало доста фамилии и деца, защото галерията е една от туристическите атракции, и настанала блъсканица. Хората не съумели да схванат по какъв начин детето е паднало, тъй като майката крещяла в нервност. Някои споделили, че едно момче е блъснало друго, споделя журналистка от Би Би Си, която по същото време е била на платформата. Хора изпаднали в суматоха, втурнали се към асансьора, след което побегнали с децата си на открито.

Екип на Спешна помощ бил извикан при галерията, която се намира в региона на станция London Bridge, към 14:40 ч. локално време. Оказали първа помощ и откарали детето в болница. Пристигнали минимум два противопожарни и 10 полицейски автомобила.

От галерията твърдят, че спомагат на полицията и показват съпричастността си с детето и фамилията му. Платформата остава затворена през днешния ден. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР