Шестгодишната Блу Айви Картър определено обича да си краде от

...
Шестгодишната Блу Айви Картър определено обича да си краде от
Коментари Харесай

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи се срамува от тях

Шестгодишната Блу Айви Картър несъмнено обича да си краде от хилядите погледи, вперени в нейните родители. На последния концерт на Бионсе и Джей Зи в Лондон щерка им още веднъж накара камерите да се насочат към нея.

Въпреки че постоянно поп дивата е съдена поради разточителството по повод да облекла и аксесоари, с които може да се похвали Блу Айви, дребната си остава преди всичко дете . А, като такова, не може да крие своите страсти и непринудени реакции.

Публикация, споделена от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) на Юни 20, 2018 в 9:53 PDT

Последната още веднъж бе уловена от камерите, до момента в който на големите видеостени край сцената вървят провокативни и много персонални видеа на нейните родители . Бионсе и Джей Зи провокираха нервност измежду почитателите си, канейки ги в интимния си свят с помощта на фрагменти от фамилния списък.

Публикация, споделена от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) на Юни 20, 2018 в 9:50 PDT

Но сходни подиуми очевидно по никакъв начин не са по усета на Блу Айви. Както се вижда на фотосите и клипчетата, които обиколиха интернет за негативно време, дребната безусловно потъва в земята от позор , скривайки се зад огражданията наоколо до сцената.

 Как Бионсе възпитава щерка си
Как Бионсе възпитава щерка си

Из всекидневието на Блу Айви

Подобно видео бе споделено и в персоналния профил в Instagram на Блу Айви. Момиченцето не за първи път става тематика за диалог със своите дейности и реакции. Не може да й се отхвърли, много е артистична.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР