Шестата седмица на емблематичната кампания ще предложи нови две ленти

...
Шестата седмица на емблематичната кампания ще предложи нови две ленти
Коментари Харесай

Неподражаеми екшън преживявания в шестата седмица на „Великият понеделник“

Шестата седмица на емблематичната акция ще предложи нови две ленти с неподражаеми екшън моменти, високи скорости и подмолни игри. Киноманите могат да изберат един от двата кино лентата на а събралият повече гласове ще бъде излъчен в понеделник (9 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. Новите оферти, които ще се борят за зрителската обич, са наелектризиращите ленти „ Джентълмените “ и „ Транспортер 3 “.

В „ Джентълмените “ изгряващ разбойник на име Драй Ай (Хенри Голдинг) се свързва с Мики Пиърсън (Матю Макконъхи) с предложение да закупи доходоносната му империя, построена от продажба на марихуана. Пиърсън обаче отхвърля офертата безогледно. Драй Ай е разгневен от отхвърли и стартира да готви възмездие в опит да се наложи. Конфликтът прераства в безпорядък и се трансформира в комфортен мотив за опит на опортюнистите да извлекат изгода от обстановката. Във вихъра от схеми, включващи подкупи и изнудвания, мнозина съзират опция да изместят Пиърсън от трона на неговата империя.

Другият филм, който ще се бори за зрителската обич, е „ Транспортер 3 “. В него Франк Мартин (Джейсън Стейтъм) е заставен да транспортира Валентина (Наталия Рудакова) – отвлечената щерка на шефа на Агенцията за запазване на околната среда в Украйна. По пътя Франк ще бъде изправен пред редица тествания и непрекъснатата опозиция на Валентина. Въпреки циничното й отношение и неговото отвращение да се обвързва, двамата се влюбват, до момента в който бягат от една заплашваща живота им обстановка в друга.

Зрителите могат да гласоподават в уеб страницата на – а настояща информация за филмите могат да открият във Фейсбук страницата на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, обичайно всяка седмица гласуващите киномани във „ Великият понеделник “ ще могат да завоюват и атрактивни брандирани дарове. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „ Таро – колелото на ориста “.

Проследете най-интересното от емблематичната акция „ Великият понеделник “ по KINO NOVA във на филмовия канал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР