Шест затворници са починали през последните три седмици в засегнат

...
Шест затворници са починали през последните три седмици в засегнат
Коментари Харесай

Шестима затворници са починали през последните три седмици в проблемния затвор, където „персоналът плюе в храната на затворниците“

Шест пандизчии са умряли през последните три седмици в обиден от скандал затвор, до момента в който пазачите на пандиза стартират следствие в вълната смъртни случаи.

Проучването на смъртните случаи в HMP Parc, затвор от категория B в Бридженд, Южен Уелс, е в ход, откакто преди този момент личният състав на пандиза беше упрекнат в корупция, сексизъм и тормоз. Съобщава се, че пандизчиите Джейсън Хъси и Джон Роуз са умряли на 27 февруари, а в този момент се схваща, че още четирима пандизчии са умряли от този момент в пандиза с потенциал от 17 000 души.

Говорител на операторите G4S сподели: " Нашите мисли са със фамилиите и приятелите на пандизчиите, които починаха неотдавна в Парк. Както при всички смъртни случаи в ареста, омбудсманът по пандизите и пробацията ще проверява. "

Говорител на омбудсмана по пандизите и пробацията споделя, че организира самостоятелни следствия на смъртните случаи, настъпили неотдавна в HMP Parc. Те прибавиха: „ Не сме в положение да потвърдим аргументите за гибелта. Това т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР