Шест руски региона от Белгород до Санкт Петербург са били

...
Шест руски региона от Белгород до Санкт Петербург са били
Коментари Харесай

Украинците удариха с ракети, дронове и диверсанти 6 руски региона

Шест съветски района от Белгород до Санкт Петербург са били ударени от украински ракути, дронове и диверсионни групи през последните денонощия, заяви The Moscow Times. 
 
В Ростовска област ракета от украинския тактически ракетен комплакс " Гром " е атакувал Морозовското военно летище. Летището е ситуирано на 150 км от границата на Луганска област.
 

 
Там се базира 559-ти бомбардировъчен авиационен полк, част от състава на 4-та Червенознаменна съветска войска от Военновъздушни сили на РФ, която актовно взе участие в офанзивите против Украйна. 
 
Сградата на " Газпром " в Белгородска област е била обстреляна с украински дрон. Зданието се намира покрай селището Октябрское. Разбити са всички стъкла, както и част от фасадата. 
 

 
В Брянска област три бойни дрона през период от 15 минути са атакували село Стратива в Стародубския регион, ситуиран на 4 км от границата. 
 

 
В Краснодар в 4 ч. тази заран украинските сили са атакували с два дрона центъра на града, ударени са здания. Според кмета на града Евгений Наумов, " разрушени са стъкла и покриви ".
 

 
В Санкт Петербург диверсанти най-вероятно са изгорили системата за ръководство, ръководеща жп станцията по линията Боровая-Лигово. 
 

 
В Москва незнайни са запалили през тази нощ системата за ръководство на станция " Чухлинка " в Източния регион на съветската столица. Забелязани са трима диверсанти, които се търсят.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР