Шест от осемте български момчета, изнасили 13-годишно момиче в Германия

...
Шест от осемте български момчета, изнасили 13-годишно момиче в Германия
Коментари Харесай

Шестима от българските пишлигари, изнасилили 13-годишно момиче в Германия, вече са арестувани, разбра се кой е спасил жертвата им

Шест от осемте български момчета, изнасили 13-годишно момиче в Германия към този момент са задържани и разпознати, самоличността на останалите две се ревизира заяви ДПА.

Бруталното полово закононарушението е осъществено на 21 април в градчето Велберт наоколо до Дюселдорф, провинция Северен Рейн-Вестфалия, само че за него, както към този момент осведоми БЛИЦ , стана известно едвам във вторник, а полицията разкри елементи по-рано през днешния ден.

Насилниците са младежи на възраст сред 14 и 16 години и са от България, осведомят водещите немски медии без да прецизират етническия генезис на малолетните нарушители.

За да защитят младата и тежко травмирана жертва, управляващите не са уведомили по-рано обществеността.

Според прокурора младежите първо са тормозели момичето и приятелите ѝ в открит плувен басейн. Когато момичето се насочва към дома си, то бива нападнато и завлечено в близка гора, където е изнасилено от няколко от българските младежи.

Насилниците даже снимат отвратителното си действие с мобилните си телефони. Според управляващите групата от насилници е работила по прелиминарен проект.
Случаен минувач, и то жена, самоуверено се притичва на помощ на беззащитната жертва и разгонва нападателите ѝ. Виждайки отпор те се разбягват бъзливо, а дамата незабавно осведоми полицията.

Доказателствата са относително ясни, сподели представител на прокурора. Бандата е снимала изнасилването с мобилен телефон. Освен това има ДНК доказателства, показанията на жертвата и смелата ѝ спасителка.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР