Шест месеца след смъртта на Иван Ласкин съпругата му Алекс

...
Шест месеца след смъртта на Иван Ласкин съпругата му Алекс
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева написа трогателно писмо до Иван Ласкин и благодари за...

Шест месеца след гибелта на Иван Ласкин брачната половинка му Алекс е все по този начин влюбена в него. Събрала парче по парче живота си, тя съумява да намира сили и продължава напред, карайки другари и близки да се гордеят с нея.

Алекс Сърчаджиева не се срами да признае, че не би оживяла през целия този тежък интервал от шест месеца без хората към себе си. Тези, които й подават ръка в подобаващия миг и отварят сърцата и домовете си за нея. Хората, без които не можем.

Ето какво написа Алекс на стената си във Facebook:
"Шест месеца, Иване!!!! Истината е, че не мога да допускам!!! Сякаш е просто призрачен сън!!! Но няма тук да пиша и изливам възприятията си!!! Защото е жалко и безсмислено!!! Единственото, което мога да реализира е да ме разнасят по тъпите, жълти вестници... С теб нееднократно сме говорили какъв брой е значимо човек да може да благодари!!! Колко хубаво звучи думата "благодаря "!!! Аз шест месеца мълча!!! Днес желая да Благодаря!!! Благодаря на всички вас, които сте към мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте!!! Благодаря ви за същинското другарство и любовта, с която ме обгръщате!!! Благодаря ви, че ми помагате със София!!! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви, че ви имам!!! Обичам ви безпределно доста!!! Бих ви изброила, само че ме е боязън да не пропусна някой!!! Ама вие си се знаете де. Тази ваша обич и поддръжка аз няма да не помни до края на живота си!!! А другото, благи мой Иван, е единствено сред нас. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР