Шест контролни мача ще изиграе по време на зимната си

...
Шест контролни мача ще изиграе по време на зимната си
Коментари Харесай

Хебър ще изиграе шест контроли през зимната си подготовка

Шест контролни мача ще изиграе по време на зимната си подготовка втородивизионният футболен тим на Хебър. Първият спаринг на " зелените " ще бъде на 16 януари (събота), когато в Пазарджик ще гостува ФК.

Четири дни по-късно пазарджиклии посрещат различен отбор от Югоизточната Трета лига. Следва инспекция със в Оризаре на 23 януари. За 26 януари е планувана контрола с елитния в Стара Загора, а в предпоследния ден от първия за годината месец Хебър ще одобри на своя стадион столичния.

Последната другарска среща от зимния предварителен цикъл хебърци ще изиграят против носителя на Купата на България за последните два сезона на " Лаута " на 6 февруари. Това ще бъде и генерална подготовка за момчетата на преди първия за годината формален мач на тима - гостуването на.

Пазарджиклии започнаха зимната си подготовка в понеделник, като в първите три дни тимът тренираше на групи поради паралелното осъществяване на медицинските и функционални проби.
Поради пандемията от Ковид-19 през цялата 45-дневна подготовка тимът ще се готви на клубната си база с едноразови и двуразови занимания.

Контроли на Хебър през зимната подготовка:
16.01 - Хебър - Ямбол
20.01 - Хебър - Марица (Пловдив)
23.01 - Хебър - Загорец (Нова Загора) в с. Оризаре
26.01 - Берое (Стара Загора) - Хебър
30.01 - Хебър - Царско село (София)
06.02 - Локомотив (Пловдив) - Хебър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР