Шест камиона на борсата в Първенец бяха атакувани от данъчните

...
Шест камиона на борсата в Първенец бяха атакувани от данъчните
Коментари Харесай

Мегаакция на данъчните на борсата в Първенец, удариха танцово студио и салони за красота

Шест камиона на борсата в Първенец бяха атакувани от данъчните през миналата седмица. В транспортните средства се е намирала продукция, която непосредствено се е продавала на клиенти през ремаркетата на камионите.  Фирмите са вписани в графата за неизрядни данъкоплатци към описите на НАП-Пловдив, написа trafficnews.bg. 

``
реклама

Търговците са били хванати от чиновниците в нарушавания, свързани с касовите апарати или интегрирана автоматизирана система за ръководство на комерсиалната активност, които не дават отговор на условията и не са утвърдени от Българския институт по метрология. 

Сред новите „ клиенти ” на данъчните са още два салона за хубост, склад за дървесина и даже танцово студио.

„ Ударените ” транспортни средства на тържището са най-вече пловдивски. Не ясна ориста на търговците, само че в случай че се открият съществени нарушавания ги грози наложително запечатване до 30 дни.

След инспекция, инспекторите са разкрили нередности в магазин, намиращ се в Тракия. Помещението за продажба на хранителни артикули е под блок 46 в жилищния квартал.

В черните описи попаднаха два салона за хубост, единият от които в сърцето на Пловдив. Вторият обект се намира в кооперация на улица „ Родопи ”.

Агентите на Национална агенция за приходите са насочили вниманието си и към компании в областта на заниманието. През миналата седмица в „ черния ” лист попадна клуб по национални танци.  С школа „ Луди Млади ” се свърза наш кореспондент. От компанията обявиха, че студиото не е запечатано и уроците не престават да се организират.

„ В момента се водят каузи. На първа инстанция сме спечелили, такова развиване чакаме и на втора ”, обявиха от студиото.

Под ударите на Национална агенция за приходите попадна и един от най-големите хранилища за търговия на дървен материал в Пловдив.  Той е запечатан за една седмица, като и сега тече инспекция.

Мярката може да бъде обжалвана пред Административен съд,  като даже санкцията да бъде заплатена, това не въздейства на осъществяването. Тя просто ще отпадне, в случай че съдът се произнесе в тази тенденция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 10 секунди) Рейтинг: 1039 | Одобрение: 569 Браво огромен удар сте създали. А нефтохим и химимпорт по кое време? Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР