Шест души загинаха в тежка катастрофа с автобус в Испания,

...
Шест души загинаха в тежка катастрофа с автобус в Испания,
Коментари Харесай

Шест души загинаха при падане на автобус в испанска река

Шест души починаха в тежка злополука с рейс в Испания, съобщи Ройтерс.

Превозното средство е паднало от мост в река Лерес през вчерашния ден вечерта, малко преди 21:00 локално време. Трагедията се разиграла на автомагистрала покрай Сердедо Котобаде, малко градче в Галисия (Северозападна Испания), близо до границата с Португалия. В рейса, правил курсове сред градовете Луго и Виго, имало 8 души. Двама от тях са оживели и били откарани в болница - 63-годишният водач и една пътничка.

Две тела на жертви бяха открити още тази нощ - часове след случая, още три - тази заран, а последното довечера, заяви представител на испанската Гражданска армия. Спасителните интервенции са завършили. Сега управляващите ще провеждат интервенция по изваждане на рейса от река Лерес.

Според локалните управляващи починалите са испанци от района и млада жена от Перу, живеела в Галисия. Сред пасажерите имало хора, пътували на посещаване при свои близки в галисийски затвор по случай Бъдни вечер, писа районното издание " Вос де Галисия ".

Според управляващите аргументите за нещастието още не се знаят, въпреки че неприятното време явно също е асъдействало за случая. Полицията заяви, че в организма на водача не са открити следи от приложимост на алкохол или опиати.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР