Шест члена на едно семейство са били убити при стрелбата

...
Шест члена на едно семейство са били убити при стрелбата
Коментари Харесай

Пълен кошмар! Стрелецът от Германия избил родителите си, а после... ВИДЕО

Шест члена на едно семейство са били убити при стрелбата в немския град Рот ам Зее. Стрелецът разкрил огън в къща за посетители в 12.15 ч. локално време, оповестява „ Дейли Мейл “.

По последна информация килърът е 26-годишен. Оказало се, че той самичък е повикал полицията. От там показват, че претекстът му бил персонален.



На мястото на нещастието, което се намира покрай ж.п. гарата в града, пристигнали тежко въоръжени служители на реда. Шестимата убити и двама тежко ранени лежали пред постройката.

Убитите са мъже ба 36, 65 и 69 години и три дами на 36, 56 и 62 години. Според „ Билд “, измежду жертвите са бащата и майката на стрелеца.

Нападателят има позволение за носене на огнестрелно оръжие. Той повикал полицията, откакто завършил със стрелбата, и бил задържан.

Оръжието на закононарушението било полуавтоматичен револвер.



Единият от двамата ранени към момента е с заплаха за живота. Нападателят заплашил и две деца – на 12 и 14 години, на които им е предоставена психическа помощ.

По информация на „ Билд “ бащата на килъра управлявал спортната механа и къща за посетители “Deutscher Kaiser “, където се разиграла нещастието. Майката му живеела настрана. Част от жертвите били от региона на Офенбург.


Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР