Шермин Метушева е родена в Ловеч, но от 10-годишна живее

...
Шермин Метушева е родена в Ловеч, но от 10-годишна живее
Коментари Харесай

Вижте Шермин Метушева от Ергенът 3 /снимки/

Шермин Метушева е родена в Ловеч, само че от 10-годишна живее в Тел Авив, Израел.
Работи като модел и се снима по целия свят. Обожава да пътува. Шермин живее живот, за който постоянно е мечтала – искра, високи здания, скъпи коли, бижута… Води първокласен метод на живот и поддържа висок стандарт. Знае, че е атрактивна, само че счита, че е доста по-умна, в сравнение с външният ѝ тип допуска, и се бори с този загрубял стандарт.
Смята, че сексапилът ѝ постоянно е пораждал злоба от страна на останалите дами. Шермин умее да флиртува – знае по какъв начин да се държи със мощния пол и не е от девойките, които стоят в ъгъла – непосредствено отива и „ взима “ това, което желае.
Няма мъж, който да не се обърне след Шермин – тя притегля погледите, даже да не ги търси. Рядко остава без сътрудник, само че връзките ѝ до момента постоянно са били краткотрайни, защото не съумява да откри опора, грижа и съчувствие. Когато е влюбена, Шермин се трансформира в малко, усмихнато и закачливо момиченце, което мечтае за безконечна и същинска обич.
В работата си като модел Шермин обожава да популяризира булчински рокли, само че фантазията ѝ е напълно скоро да се види в своята лична. В визиите ѝ съвършеният мъж е упорит, откровен и грижлив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР