Шерил Тредуей от американския щат Флорида решава да използва хитра

...
Шерил Тредуей от американския щат Флорида решава да използва хитра
Коментари Харесай

Жена, държана като заложник, използва „Пица Хът“, за да получи помощ

Шерил Тредуей от американския щат Флорида взема решение да употребява хитра тактичност, с цел да измъкне себе си и трите си деца, държани като заложници от приятеля ѝ.

След скандал сред двамата, приятелят на Тредуей, Итън Никърсън, стартира да размахва солиден нож, с който я заплашва. Когато тя се пробва да напусне дома, с цел да вземе децата си от учебно заведение, Никърсън я съпровожда, с цел да е сигурен, че ще се върне вкъщи. Когато всички са затворени в къщата под опасност, Шерил желае телефона си, с цел да поръча пица през приложението на Pizza Hut. Тя пуска своя зов за помощ в мненията към поръчката за класическа пица “Пеперони “. Без да забележи, Итън прибира телефона назад.

Служителите в заведението получават известието на Шерил – „ Моля помогнете! Извикайте ми 911. “ – след което незабавно пращат полиция на посочения в поръчката адрес. Полицаите съумяват да убедят Никърсън да пусне своите заложници и да се съобщи. Той е задържан с обвиняване за нахлуване с оръжие без желание за ликвидиране, нарушение на персоналната цялост, нелегално отнемане от независимост и възпрепятстване на правораздаването.

Управителката на ресторанта, Кенди Хамилтън декларира, че не е виждала нищо сходно през задачите си 28 години работа на това място.

Източник: Bright Side

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР