Шериф Тираспол на практика си свърши работата още в първия

...
Шериф Тираспол на практика си свърши работата още в първия
Коментари Харесай

Шериф попиля от бой на БАТЕ

Шериф Тираспол на процедура си свърши работата още в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа, откакто се наложи над БАТЕ с 5:1 като хазаин в Молдова.

Двубоят стартира с напън от страна на домакините, които стигнаха до първото си попадение в 12-ата минута, когато Седрик Бадоло откри Давид Анкейе в наказателното поле на БАТЕ, а нападателят на Шериф не сгреши и изведе своя отбор напред.

До края на първото полувреме домакините доближиха и до втори гол, когато Винисиус Пайва изведе Седрик Бадоло зад тила на защитата на БАТЕ, а той осъществя.

Още с началото на второто полувреме Шериф към този момент водеше с 3:0, а създател на попадението още веднъж бе Давид Анкейе.

БАТЕ съумя да отговори чрез гол на Максим Ковал след груба неточност в защитата на молдовците на понижи пасива си в 50-ата минута.

В добавеното време на срещата Шериф Тираспол вкара още два гола, които бяха дело на Момо Янсане и Седрик Бадоло, които оформиха крайното 5:1.

В различен дуел, който се изигра по същото време Олимпиакос взе лек задатък пред белгийския Генк, побеждавайки го с 1:0 в Пирея.

Единственото попадение в срещата падна в първата минута на дуела, когато след рикошет в наказателното поле на Генк, Константинос Фортунис се добра до топката и осъществя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР