Шериф от Флорида заповяда на служителите си да не носят

...
Шериф от Флорида заповяда на служителите си да не носят
Коментари Харесай

Шериф във Флорида забрани на полицаите да носят маски

Шериф от Флорида заповяда на чиновниците си да не носят защитни маски, до момента в който са на работа, съобщи Агенция Франс Прес. Това решение беше коментирано от някои жители като неуместно поради обстоятелството, че щатът е с рекорден брой смъртни случаи от ковид в Съединени американски щати, написа БГНЕС.
Шериф Били Уудс от централния окръг Марион във Флорида изпрати по имейл на всички свои чиновници новата заповед.
" Моята заповед гласи, че до момента в който сте дежурни или работите в качеството си на мои подчинени, маски няма да се носят ", гласи известието на Уудс. Шерифът позволява някои изключения, в това число за чиновници, които работят в затвори, учебни заведения, лечебни заведения или с хора, обвинени, че са инфектирани с вируса.
Уудс добави, че заповедта му се дължи на " настоящите събития, когато става въпрос за настроенията и / или омразата към органите на реда в нашата страна през днешния ден ". Изглежда, че Уудс прави препоръка към митинги против расизма и полицейското принуждение, които започнаха напролет и продължиха при започване на лятото.
Шерифът съобщи, че възбраната за носене на защитни маски се отнася и за всички гости на полицейските ръководства. Целта е и служителите на реда, и посетителите да могат при потребност да бъдат разпознати.
Носенето на маски не е наложително във Флорида – то е единствено целесъобразно - само че южният щат е една от най-тежките горещи точки на епидемията в Съединени американски щати. Според Worldometers, там има 550 901 регистрирани случая и 8770 смъртни случая.
Още: " Намаление на случаите на ковид, 325 оздравели за 24 часа и по-малко хора в болница "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР