Шериф Грегъри Тони, детектив Зак Скот и капитан Джон Браун

...
Шериф Грегъри Тони, детектив Зак Скот и капитан Джон Браун
Коментари Харесай

Мъж от Флорида, вече изправен пред смърт за убийство от 1998 г., сега обвинен за второ. Детективите се страхуват от другите

Шериф Грегъри Тони, детектив Зак Скот и капитан Джон Браун споделиха, че тялото на Трупнер е било неидентифицирано до началото на тази година, когато ДНК-то му е съпоставено с нейното семейство. Те споделиха, че ДНК пробата на доказателствата, оставени от килъра, съответствува с Бойд.

„ В продължение на 20 години нямаше правдивост, нямаше затваряне. (Truppner) към този момент не е неопределен. Тя към този момент не е безименна “, сподели Тони на конференция.

Скот и Браун споделиха, че детективите в цяла Флорида в този момент гледат на Бойд като на вероятен обвинен в неразкрити убийства от 90-те години, защото е известно, че пътува из щата. Разкази във вестниците от 90-те години споделят, че една от приятелките му е изчезнала по време на пътешестване с него, само че той в никакъв случай не е бил упрекнат по този случай.

„ Тъй като го подозираме в други, мощно подозираме, че е сериен палач “, сподели Браун.

Нанси Трупнер сподели пред кореспонденти във вторник, че сестра й е пристигнала в Южна Флорида в средата на 90-те години на предишния в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР