Шерък шокира и Сульович на Световното по дартс Фалън Шерък

...
Шерък шокира и Сульович на Световното по дартс Фалън Шерък
Коментари Харесай

Шерък шокира и Сульович на Световното по дартс

Шерък шокира и Сульович на Световното по дартс Фалън Шерък надигра международния номер 11 Менсур Сульович за втората победа на жена по време на шампионата на планетата в Лондон.

Младата състезателка влезе в историята предходната седмица, трансформирайки се в първата представителка на нежния пол, която печели дуел в „ Алекзандра Палас “ в Лондон, печелейки против Тед Еветс, само че в този момент добави и скалпа на поставения австриец от сръбски генезис във втори кръг.

В последния лег на решителния сет при задатък от 2-1 за Шерък, нервозен Сульович пропусна дарт за равнене на двойно 20, преди Фалън да резервира хладнокръвие и да победи след незабравим чекаут от 86 с бул. Това бе следващото сензационно показване за 25-годишната, която живее в Милтън Кийнс, откакто по-рано в дуела тя направи пробив в първия сет след чекаут от 131, като направи висока серия за излизане от 104 и във втория. Запитана по отношение на това дали има вяра, че може да стане международна шампионка, тя съобщи следното за Sky Sports.

„ Защо не? Спечелих два мача, ще подходя съсредоточено и в идния си дуел, само че не мога да кажа, че „ не мога да реализира нещо “.

Ще се опитам. Доказах, че ние дамите може да победим всеки. Надиграх двама от най-хубавите играчи в света. Ако това не демонстрира, че дамите могат да играят дартс, то не знам какво може. Безмълвна съм. При всичко това, което се случи през последните няколко дни, се пробвам да остана съсредоточена върху завършека си. Все още не съзнавам какво реализирах “, показа щастливата британка. В идващия кръг тя ще играе с 22-ия в схемата Крис Доби. В останалите дуели от вечерната сесия победи записаха още Дарил Гърни, Глен Дърант и Димитри Ван ден Берг. В неделя следва дуелът на трикратния международен първенец Майкъл ван Гервен, който се изправя против Рики Еванс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР