Шепа презрели кандидатки за предаването Пълна промяна грабнаха парцалите и

...
Шепа презрели кандидатки за предаването Пълна промяна грабнаха парцалите и
Коментари Харесай

Харемът на Цветан Василев в действие! Лифтингите хванаха парцала, за да изперат имиджа на мустакатия аферист

Шепа презрели кандидатки за предаването " Пълна смяна " сграбчиха парцалите и се заеха да лъскат имиджа на обвинения за източването на КТБ Цветан Василев. През последните два дни конкурентните сякаш кабеларки Нова и bTV помислиха феновете си за идиоти и започнаха да им натрапват " американския юрист " на банкера дезертьор.

Обикновеният лобист Джоузеф Огъстин бе създаден във почитан, въпреки и някогашен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който може да ни учи на морал. Разбира се морал от висотата на пачките със зелени гущери, които са му платени от опосканата пирамида.

За да е по-достоверно, присъединяване на Огъстин започва в никому незнайната телевизия BiT с изявление на Ралица Василева. Същата опъната госпожа бе разкрита от Кеворк Кеворкян като елементарен читател на новините по CNN.


Преди да стане прислужница на обвинен, Ралица Василева четеше новините по CNN

След като бе изритана от американската телевизия, Василев бе подслонена от Цветан Василев, а в този момент се е трансформирала в негова покорна робиня, нищо че не се е прекръстила на Изаура.

Василева добродушно извършва отредената и второстепенна роля с друга гореща другарка от орбитата на злощастния банкер Валерия Касиян.


Валерия Касиян особено е завъртяла устни

Фалшивият дует се добавя от несъвместимата допреди месеци двойка в лицето на Любица Кулезич и Сашо Диков.

Дори платените с парите на жителите пластични интервенции не могат да скрият задоволството, с което змийския език просъсква подправени вести в услуга на дългогодишния й спонсор Цветан Василев. Като истински евнух към харема наднича и Сашо Диков, който дава отговор за медийното застраховане на читалищния юридически хор на мустакатия аферист.

Преди да обслужи юристите, Сашо на няколко пъти отскочи до Белград, с цел да погали с приятните си въпроси лицето, което съгласно прокуратурата е направило рекордните 146 закононарушения, нанесли вреди за 2.75 милиарда лв..

Напоследък Василев си е спечелил благосклонността и на участничката в БИГ Брадър Соня Колтуклиева, която бе упрекната от прокуратурата, че не е платила налози на пликовете с тлъсти суми, които й е подхвърлял Цветан Василев.




Колтуклиева обича да си директория




Дали ще падне още една пачка, пита се Диков

Изглежда пачките са изгладили като с ютия освен бръчките, само че и мозъчните гънки на прислугата, която в този момент обикаля дирижираните от кръга " Капитал " кабеларки bTV, Нова и BiT.

За първи път истината за подмолното ръководство на огромните в близкото минало малките екрани лъсна в аферата " АРГО гейт ", в която Прокопиев бе записан да изяснява по какъв начин може да обезпечи въздействие в представяните като самостоятелни и справедливи медии.

Евтините постановки на бездарната натрупа надали могат да заблудят необятната аудитория, която претърпя мафиотската приватизация на Фетуллах Костов и грабежа на КТБ.

Обвинителният акт против Василев е в Спецсъда, над който " Агнешките главички " нямат надзор и по тази причина сънуват кошмари.

А когато Василев бъде подложен на подсъдимата пейка ще се осъществен и най-мрачните му сънища. И тогава ще си заплати за всички ограбени фантазии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Дори на Ани Цолова й е неловко от подправените вести

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР