Shenzhen New-Bund network technology е основана през 2016 година и

...
Shenzhen New-Bund network technology е основана през 2016 година и
Коментари Харесай

Vernee X: следващото ниво на смартфоните от среден клас

Shenzhen New-Bund network technology е учредена през 2016 година и точно тя стои зад марката “Vernee”. Компанията създава доста положителни смарт телефони и е сериозна конкуренция на другите търговски марки. Честността, фокусът върху значимите неща, нововъведенията и понятието за чест са главните съставки на триумфа. New-Bunds се вслушват в мнението на своите клиенти, като противоположната връзка с тях е от значително значение за основаването на добър артикул. Днес ще се срещнем с един Vernee смарт телефон с доста положителни спецификации и супер цена. Tomtop има специфична оферта и предлага новия телефон при цена едвам 141,09 евро.



Ето по какъв начин наподобява лицевия панел на смарт телефона Vernee X 4G с 4/64 GB памети
 Дизайн, екран и камера
Vernee X е съвременен фаблет с габаритни размери 159,5 х 76,0 х 9,8 милиметра и тегло към 200 грама. Телефонът е оборудван с 6-инчов IPS LCD екран, заемащ 83,8% от площта на предния панел. Със своята резолюция от 2160х1080 пиксела (403 ppi) и съответствие ма страните 18:9, екранът предлага доста високо качество на картината. Благодарение на 2.5D извитото закалено стъкло Gorilla Glass, устройството предлага висока здравина и наподобява скъпо. Задният панел е изработен от метал с матово покритие. Гърбът на телефона също е леко закривен, като по този метод устройството е доста комфортно в ръката. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен откъм гърба и е елементарен за постигане. Vernee X се продава с USB Type-C адаптер за слушане на музика и няма общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Новият модел на Vernee разполага с 4 камери – с по две от двете страни. С основата камера с резолюция 16+5 МР, телефонът може да прави доста положителни фотоси. Апертурата на главната камера е F/2,0 и улавя повече светлина от своите съперници, които нормално имат F/2,2. За по-добро осветление, Vernee е сложил двойна светодиодна фотосветкавица. Предната камера с резолюция 13+5 МР прави доста положителни автопортретни фотоси с боке резултат. Смартфонът може да се отключи и посредством различаване на лицето. Липсва единствено опцията за запис на 4К видео.
Производителност, дисково пространство и батерия
Този смарт телефон е първото мобилно устройство с най-новата SoC от междинен клас P23 на MediaTek. Процесорът разполага с 8 ядра, по-бърз е и по-икономичен от своите прародители. Графичният ускорител е двуядрения Mali-G71 MP2 с работна периодичност 770 MHz.

За гладката работа на тежки приложения в многозадачен режим Vernee е оборудвал своя смарт телефон с 6 GB оперативна памет. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.1.

Моделът Vernee X, показан тук, разполага с 64 GB флаш-диск (има версия и със 128 GB), както и слот за microSD карта с оптимален потенциал до 128 GB.



Батерията е може би най-впечатляващата специфичност. В телефона тъничък по-малко от 1 сантиметър е сложена акумулаторна батерия с потенциал 6200 mAh. Тя дава опция да сте онлайн в продължение на три дни.

Имайки поради цената, този смарт телефон предлага доста повече, в сравнение с коства. Това е първият смарт телефон, в който се употребява най-новата технология за междинния клас телефони и е доста по-бърз от своите директни съперници. RAM паметта е повече от задоволително за работа на редица приложения във фонов режим. Въпреки мощната батерия, дизайнът на смарт телефона е превъзходен и устройството е доста комфортно за прилагане. Правенето на фотоси с този телефон е наслаждение, тъй като предлага една от най-хубавите в света цветови гами. А сниманите 1080р видеоклипове са с най-високо качество. Няма по какъв начин да объркате това устройство.


Смартфонът Vernee X може да бъде закупен отсам
Цена: 169,99

Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР