Схемата за подобряване живота в градовете са включени и нормалните

...
Схемата за подобряване живота в градовете са включени и нормалните
Коментари Харесай

Франция дава 4000 евро за покупка на електрически велосипед

Схемата за възстановяване живота в градовете са включени и естествените колела, въпреки електрическите да имат голяма роля за прекосяване от четири на две колела в огромните градове в Европа.

Както оповестява The Times, цялостната дотация от 4000 евро се дава на хората с по-ниски приходи, живеещи в нискоемисионните градски зони. По-платежоспособните хора също ще получават дотация, само че съобразена с приходите им. Тези, които желаят да закупят нов електрически велосипед, само че не са подготвени да се откажат от замърсяващия си автомобил, ще получат до 400 евро.

Тази мярка цели да смъкна жителите от автомобила и да ги качи на по-екологични транспортни средства. Задръстванията са другият фактор, който кара градските управляващи, изключително тези в Париж, да оферират разнообразни финансови поощрения. Във френската столица се дават 500 евро за покупка на е-велосипед или сгъваем стандартен велосипед.

Нещо повече, доставките в Париж са доста мудни с стандартните „ баничарки ”, до момента в който доставките с е-велосипеди са по-бързи и стават все по-популярни. Кметът на Париж Ан Хидалго води нападателна политика за преобразяване на френските улици по-приятелски за велосипедистите, пешеходците и всякаква друга форма на различен на автомобилния превоз.

Още по тематиката четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР