Схемата им се оказа твърде прозрачна, очевидно не са подозирали

...
Схемата им се оказа твърде прозрачна, очевидно не са подозирали
Коментари Харесай

Баща и син омаяха старец и му отмъкнаха 150 лв. в Морската градина на Бургас, задържаха ги светкавично


Схемата им се оказа прекомерно транспарантна, явно не са подозирали и че паркът е наобиколен с камери

Баща и наследник измамници се разхождат из Морската градина в Бургас и търсят наивни жертви. Схемата им се оказа прекомерно транспарантна, явно не са подозирали и че паркът е наобиколен с камери.

Полицаите разкрили метода, по който на 28 януари към 11.00 ч. В Приморския парк 86-годишен бургазлия е заговорен от чужд мъж, показал се за сърбин. След извършен диалог сред двамата, непознатият изискал от пенсионера 100-левови български банкноти, с цел да покаже на негов другар, който бил израелец, по какъв начин наподобяват.

Доверчиво, бургазлията подал плик с банкноти, непознатият ги посочил на различен възрастен мъж, намиращ се наоколо, след което върнал плика на притежателя му.

Разделяйки се бургазлията, прегледал паричната сума и установил, че липсват 150 лева Обадил се в полицията, като вследствие на бързите дейности на чиновниците от Първо Районно ръководство - Бургас е открит и арестуван причинителят на действието – това е 30-годишен мъж от София. Същият направил цялостни признания и обяснил, че вторият мъж бил 78-годишният му татко – македонски жител. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР