Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за

...
Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Мои познати са чули Борисов да казва, че ще ни приключи

" Схемата е кошмарна и се стартира от най-ниските равнища, с цел да се стигне до най-високите. Как желаеме хората да приказват? Хората ги е боязън и е напълно обикновено. Аз съм един от дребното хора, които... Вчера майка ми ми се обажда и плаче и се опасява за мен.... Няколко пъти познати от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предизвестяват, че това, което върша, е самоуверено, само че пък аз имам семейство, имам дете – към този момент имам две деца. Няколко пъти идваха, общо взето, мои познати, които се притесняваха за мен и да ми кажат какво са чули - че господин Борисов е споделил, че ще ни завърши. " Това заяви Ивайла Бакалова пред Нова тв тази заран.

Вчера Бакалова даде показания по аферата " Барселонагейт " пред Софийската градска прокуратура и показа, че няколко пъти е била заплашвана.

Бившата манекенка и " Мис България " бе избрана като основен очевидец по " Барселонагейт " от журналиста и шеф на " Антикорупционен фонд " Бойко Станкушев.

Разследването  " Барселонагейт " е обвързвано с къща в Барселона, чиято покупка е обект на инспекция за възможна скица за пране на пари. Испанските управляващи подозират, че има връзка сред нея и някогашния български министър-председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Това, което се случва в страната е, меко казано, извънредно, невиждано. Това, което виждам от години наред: един човек държи страната (като) пленник на своите лични ползи. Дали един, те са няколко.... Мога да кажа, че потвърдих всичко, което съм казвала в годините и повече елементи, несъмнено, само че не желаеме да пречим на прокуратурата да си свърши работата, тъй като тя явно беше надълбоко приспана по политически аргументи и сега е събудена, отново по политически, само че аз, като жител, желая да видя какво ще направи, да дам късмет на тази прокуратура сега, тъй като може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност “, сподели тази заран Бакалова.

По моето непретенциозно мнение, доколкото мога да съм справедлива, мисля, че има – по този начин Бакалова отговори на въпроса съгласно нея има ли финансово закононарушение, обвързвано с покупката на къщата.

" Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо извънредно ", сподели Бакалова и напомни по какъв начин без да е имало нито един очевидец в поддръжка на обвиняването, мъжът, с който е живеела - Веселин Денков, е бил арестуван по обвинявания, че е част от проведена незаконна група, занимаваща се с лихварство. Целта е да му вземат бизнеса и когато това не се случва, го удрят с обвиняване. От записи се чува репликата " Имаш ли облага над един милион, към този момент си под прожектора ". Но всичко утихва.

" Знаете ли, че няма нито един очевидец? Знаете ли, че има очевидци, които споделят в правосъдна зала: „ Бяхме натискани да кажем неща и ни бяха обещавани други “. Каня всеки, който желае, да пристигна в зала.

Две години минаха и аз съм тук. Никой не ме потърси. Вие не знаете какво е заглушаването. В момента, в този момент стартира по всички медии, жълти конгреси да се търсят компромати, да се оплюва, аз като очевидец да бъда... „ оставете я тая свидетелка, тя какво толкоз има да каже – някаква си някогашна манекенка “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР