Шегите със залепена на гърба бележка и спукана гума са

...
Шегите със залепена на гърба бележка и спукана гума са
Коментари Харесай

Най-популярните шеги за 1-ви април

Шегите със залепена на гърба записка и спукана гума са най-популярни измежду, сподели изследване на „ Head Hunter “, резултатите от което са оповестени от РИА Новости.
Анкетата демонстрира, че най-честите смешки са тези със залепване на записка на гърба на нищо неподозиращ, промяната на захар със сол в кафето или чая, лъжливи фотоси и известия за спукана гума.
Служителите в офиса нормално запечатват датчика на компютърната мишка изпод с лента, лъжат за позвъняване от шефа, за сбъркан доклад, заплата или бонус, подменят фотографията на работното бюро на някого.
Най-често 1-ви април се чества измежду служащите в бизнеси в сферите на туризма, хотелиерството, ресторантьорството, сигурността, превоза и логистиката, както и в автомобилния бизнес.
 Писна ли ви? Да се посмеем (СНИМКИ) Писна ли ви? Да се посмеем (СНИМКИ)
Последната година и половина бе тежка за човечеството и съдейки по всичко, надали му се вижда краят. Политическата върхушка в международен...
Сред една трета от интервюираните вицове от сътрудници към момента са на мода. Сред вицаджиите има повече мъже, в сравнение с дами (39 на 27 процента). Като цяло лудориите са занимателни, само че въпреки всичко 4% от интервюираните се наскърбяват от опитите да ги „ подхлъзнат “.
Най-често шегите наподобяват смешни за държавните чиновници (90%), както и за служащите в добива на първични материали (83%), доставките (78%), автомобилния бизнес (78%) и банките (77%).
Една трета от участниците в проучването са разигравали трикове на своите сътрудници.
Изследването е извършено от 19 до 25 март 2021 година измежду 11 300 респонденти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР