Шегаджийски текст, който се разпространява из социалните мрежи, разказва как

...
Шегаджийски текст, който се разпространява из социалните мрежи, разказва как
Коментари Харесай

Как се женят мъжете във Варна?

Шегаджийски текст, който се популяризира из обществените мрежи, споделя по какъв начин се женят мъжете по градовете в България.

София - женят се на 40-45, да улегнат малко. Там са хай-лайф и са над нещата. До тогава са ларж, опиати, рокендрол и третото не помня какво беше.

Пловдив - женят се в пубертета, нормално единият е от село, а другият е от града и по този начин остават до края. Изневери, кавги, циркове, по 4-5 любовници, само че не се развеждат, тъй като хората приказват въпреки всичко .

Бургас - в интервала май-септември е " имам отворена връзка със дамата и тя не се сърди, тъй като в този момент е момента да се опита от всичко ". От Полша, Чехия, Дубай...

От септември до април живеят на фамилни начала, тъй като другояче по какъв начин самичък да си плащаш отоплението в тази люта зима от плюс 28 градуса на открито през зимните месеци?

Варна - същото като в Бургас, само че там септември се женят, с цел да имат на януари 50 % отстъпка на налога на жилището тъй като са скръндзи. Като мине през март данъчният интервал, се развеждат.

Велико Търново - там въздишат пред тв приемника до 35-годишна възраст. После се женят за софиянки, като се показват, че са на 40 и " какъв брой доста са видели от живота и е време да се задомят ". То за кой да се оженят другояче? Все отново Търново е дребната столица на България. Другите им са под равнището.

Габрово - там не се женят, тъй като севлиевци отхвърлят да платят непозната женитба.

Ловеч - не се женят, тъй като там всички са родственици.

Плевен - там се раждат на 30 към този момент оженени и на толкоз си остават. Няма млади, няма остарели. Има вярване, че може би са там са вампири...

Русе - женят се, с цел да могат да вземат участие в риалити шоу " смени дамата по русенски " с румънски фамилии.

Враца, Мездра, Видин - там е бермудския триъгълник на България. Няма статистка за женени и разведени, тъй като който е отишъл там не се е върнал да опише.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР