Шегаджии сипаха спирт за горене в бутилката с вода на

...
Шегаджии сипаха спирт за горене в бутилката с вода на
Коментари Харесай

Шегичка в училище: Спирт за горене във водата за пиене!

" Шегаджии " сипаха алкохол за горене в бутилката с вода на съученик, той отпи и приключи деня вместо в учебно заведение в Спешна помощ.

Драмата се разиграла предишния петък в шуменското СУ " Сава Доброплодни ", написа Dnes.bg. Двама шестокласници решили да си създадат подбив с трети по време на час по физическо.

Повечето деца били оставили край игрището половинлитрови бутилки с вода. Двамата " шегаджии " били купили алкохол за горене, с цел да възпламенят с него остарял мобилен телефон. Междувременно решили да го употребяват за подбив с приятеля си.

Докато той играел мач те неусетно долели във водата му от спирта за горене, споделя " Монитор ". При една от почивките момчето надигнало шишето. Приятелчетата сякаш му били споделили: " Недей, че вътре има алкохол! ", само че с думите " Е кво ще ми стане! " - хлапакът бил надигнал шишето.

Първоначално момчето било добре, само че малко преди шестия час, към 18 часа, се оплакало, че не се усеща добре.

Завели го незабавно при сестрата в учебно заведение и там след разпит и на майтапчиите лъснала шегата. От учебното заведение незабавно се обадили на майката на потърпевшото дете и за по-малко от 15 минути момчето било в " Спешното ". На място са му създали промивки и го оставили за наблюдаване до неделя.

" Между децата не е имало спор, другари са и в тази ситуация става въпрос за извънредно малоумен опит за смешка. ", изясни шефът на учебното заведение Албена Иванова - Неделчева. В понеделник били извикани и родителите на шегаджиите, пояснения са взети и на преподавателя по физическо образование. Още в петък пък е било известено Регионалното ръководство по образованието.

Тепърва с проблема ще се занимава и педагогическият съвет. В сряда и трите момчета били още веднъж на учебно заведение и играели дружно.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР