Шефовете на Ювентус са дали ясни индикации, че не смятат

...
Шефовете на Ювентус са дали ясни индикации, че не смятат
Коментари Харесай

Ювентус не дава повече от 40 милиона евро за Икарди

Шефовете на Ювентус са дали ясни индикации, че не считат да платят повече от 40 милиона евро за нападателя на Интер Мауро Икарди. “Бианконерите” имат интерес към аржентинеца, който се трансформира в личност нон грата на “Сан Сиро”. Икарди не влиза в проектите на новия ментор Антонио Конте и от клуба оповестиха, че той няма да пътува с тима за турнето в Азия. “Бианконерите” ще опитат да се възползват от обстановката и да вземат стрелеца оптимално на ниска цена.

Предлаганите от Юве 40 милиона обаче са с цели 20 милиона по-малко от цената, която Интер е сложил на Икарди. “Нерадзурите” даже са склонни да одобряват оферта с бонуси или замяна на играчи. От Юве обаче не бързат да пращат публично предложение, защото знаят, че в Интер са притиснати до стената да се отърват от Икарди допустимо най-скоро, с цел да могат да стартират да му търсят заместител.

Друга причина в Ювентус да не бързат с привличането на Икарди е, че в клуба разполагат с прекалено много нападатели и би трябвало да се разделят с някой всред Гонсало Игуаин, Марио Манджукич и Мойс Кийн, преди да вземат някой различен. Торинци даже са склонни да изчакат и да вземат Икарди чак през лятото на 2021 година, когато договорът на аржентинеца изтича и той може да бъде притеглен като свободен сътрудник.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР