Шефовете на УЕФА се събират днес посредством видеоконференция, за да

...
Шефовете на УЕФА се събират днес посредством видеоконференция, за да
Коментари Харесай

УЕФА настоява всяко първенство да се доиграе

Шефовете на УЕФА се събират през днешния ден чрез видеоконференция, с цел да обсъдят огромните въпроси пред европейския футбол - по кое време и по какъв начин да завършат домашните шампионати и клубните шампионати. " Абсолютен приоритет е всяко състезание да се доиграе ". Около тази концепция са обединени футболните ръководители, твърди Marca от свои източници.

Сезонът да се доиграе през лятото също е вид, макар че по предварителна стратегия тогава би трябвало да стартират първите квалификационни кръгове в Шампионската лига и Лига Европа. УЕФА упорства също започнатите интернационалните шампионати да бъдат приключени по проект, въпреки и с други дати.

Търсят се решения всичко да бъде оптимално заслужено макар появилите се компликации, в това число и утежняващи условия като затварянето на държавните граници. Президентът на централата Александър Чеферин е наясно, че огромното решение би трябвало да пристигна от УЕФА и всички федерации чакат инструкции от Нион.

От УЕФА желаят да удължат календара на този сезон и новата акция да стартира безусловно начисто, даже и със забавяне. Предстои да разберем дали ще има съответни дати, оповестени от интернационалния орган.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР