Шефовете на ЦСКА-СОфия възнамеряват да предложат нов договор за година

...
Шефовете на ЦСКА-СОфия възнамеряват да предложат нов договор за година
Коментари Харесай

ЦСКА-София предлага нов договор на капитана си

Шефовете на ЦСКА-СОфия имат намерение да предложат нов контракт за година на капитана Петър Занев. Той парафира последния си договор с " алените " на 29 юни 2020 година, като от формалния уебсайт на клуба тогава разкриха, че договорът на Занев е до края на сезон 2020/21.

35-годишният национал пристигна на " Българска Армия " през лятото на 2019 година като свободен сътрудник. Последният му клуб преди този момент бе съветският Енисей. Занев доста бързо се утвърди като титуляр и даже наследи капитанската лента от напусналия Николай Бодуров.
През предишния сезон Занев игра в общо 36 мача (26 в елита, 5 за Купата на България и 5 в Лига Европа). През актуалната акция той имаше проблеми както с травми, по този начин и с ковид. Заради това досега записа общо 17 участия във всички шампионати (12 в елита, 1 а Купата и 4 в ЛЕ). Откакто обаче Бруно Акрапович пое " алените ", опитният войник е неизменима част от триото му в отбрана.

В своята кариера Занев е играл за Пирин (Благоевград), Селта, Расинг Ферол, Волин (Луцк), Амкар и Енисей. Има 43 мача за националния отбор.

" Мач Телграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР