Шефовете на руския футбол са готови с няколко варианта за

...
Шефовете на руския футбол са готови с няколко варианта за
Коментари Харесай

В Русия начертаха план за подновяването на първенството

Шефовете на съветския футбол са подготвени с няколко разновидността за възобновяване на шампионата, който беше пресечен поради пандемията от ковид. На формалния уебсайт на РПЛ беше обявено, че шампионата ще се възобнови най-рано в средата на юли. Има обаче и възможност това да се случи с месец по-късно.

Клубовете от Премиер лигата са осведомени с другите разновидности и вземат участие интензивно в разискването им. Почти несъмнено е, че когато и да се завърнат мачовете, те ще се организират без аудитория.

" УЕфа предложи на всички национални федерации клубните шампионати да се доиграят, с цел да се съблюдава спортният принцип при определянето на първенеца, евроучастниците и изпадащите. РПЛ и клубовете се договориха точната дата, от която ще се възобнови шампионата, да бъде оповестена най-малко три седмици по-рано, с цел да имат тимовете време за подготовка ", оповестиха от РПЛ.

В известието се акцентира, че сезонът ще се възобнови чак когато управляващите анулират рестриктивните мерки за осъществяване на всеобщи мероприятия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР