Шефовете на РПУ-Стамболийски и ОДМВР-Пловдив се срещнаха с бащата на

...
Шефовете на РПУ-Стамболийски и ОДМВР-Пловдив се срещнаха с бащата на
Коментари Харесай

Отсвириха министъра – шефът на РПУ в Стамболийски не иска да подава оставка, директорът на пловдивската полиция се мести на друга позиция

Шефовете на РПУ-Стамболийски и ОДМВР-Пловдив се срещнаха с бащата на убития 24-годишен Димитър Малинов в Цалапица, предава бТВ.

Началникът на РПУ-Стамболийски не желае да подаде оставка, стана ясно след срещата. Пред бащата на убития Димитър Ангел Керпиев е признал, че има пропуски в следствието, само че той не счита, че е нужно да подава оставка.

Шефът на регионалната полиция в Пловдив ще бъде изместен на друга позиция в Министерство на вътрешните работи.

Вчера вътрешният министър изиска оставките и на двамата началници поради създалото се напрежение по отношение на дейностите на полицията след осъществено на територията на районното ръководство тежко престъпно закононарушение, както и пропуски в работата до момента.

Разпоредена е инспекция в регионалната дирекция, която да обясни в елементи подхванатите от чиновниците дейности.

Пред bTV шефът на ОДМВР-Пловдив беше сбит. Васил Костадинов не сподели дали ще подаде оставка. Каза, че персонално той и екип криминалисти са разкрили убийството.

Според медията Рангел Бизюрев, който се търси в чужбина като обвинен за убийството на Димитър Малинов, е имал авансово закупен самолетен билет.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР